2 Kasım 2011 Çarşamba

Renkli kombiler - servis34.com

Plastik tarak bağlayıcı çok çeşitli amaçlar için profesyonel görünümlü belgeler oluşturmak için çok popüler bir yoludur. Almanya'da dayanır ve Kombi Comfort tarak bağlayıcı makine üreten Renz dahil olmak üzere bu cihazların üretim şirketleri vardır. Bu, verimliliklerini artırmak yardımcı olabilir bir aygıta ihtiyaç duyan kuruluşlar için ideal bir üründür. İşte tüm bu cihaz hakkında bilinmesi gerekenler.

Kombi konforu hakkında bilmeniz gerekenler:

• Kombi Comfort birinci sınıf bir delme kapasitesine sahiptir. O saatte yaklaşık 10.000 yaprağa ekleyebilirsiniz bir kerede en fazla 20 adet kağıt yumruk yeteneğine sahiptir. Böylece, bu size belgelerinizin tüm sayfaları yumruk için çok uzun sürmez. Ayrıca, onlar sağ ilk kez delikli şekilde kağıt düşey delikli.

• Bu aygıtın delme kafaları (diğer adıyla "ölür") tamamen disengageable. İrili ufaklı legal ebatlı (8,5 inç x 14 inç) olan kapsayan belge bağlamak edebileceksiniz 14 inç genişliğinde delme maksimum vardır.

• Belgenizi yalnızca birkaç olup uzun sayfalar veya bir 500 sayfalık dev olduğunu, bu makine ile bağlamak mümkün olacak. Kombi konforu tüm kalınlığı 3/16 "2" combs ile uyumludur.

• Bu cihaz hızlı bir şekilde bağlar. Bu yüzden gerçekten bir flash uygulamasında yapılan çok alırsınız saatte yaklaşık 300 kitap bağlamak mümkündür.

• İşiniz her belge güvenli bir biçimde bağlanabilir ve özgürce açmak sayfaları içerir. Yani dört farklı ayarlarla yumruk kenar kontrol ayarlanabilir bir derinliğe sahip olduğundan bu aygıt kullandığınızda ne alırsınız. Bu özellik gerektiğinde delik olarak uzakta ya da olarak kağıdın yakındır yerleştirmenize olanak sağlar.

• Kombi Comfort, elektrik bağlayıcı bir makinedir. Gerçekten işlemi çok daha kolay hale getirir ve delme işlemini hızlandıran bir ayak pedalı ile geliyor. Makinenin sağ el tarak açacağı açmak için kullandığınız bir kolu olduğunu. Sonra onlar delikli Belgeniz doğru tutmak yardımcı olacak yığın sayfaları tarak 's dişlere doğru başlatmak mümkündür.

• Bu makineyi kullanan sadece basit bir süreç ama rahat bir bulmak için gidiyoruz. Dolayısıyla kelimenin eklenmesi "rahatlık" adında.

Öylesine sen-ebilmek almak için gerekirse kadar sabit makine • bu makine bir yıl garanti ile son olarak geliyor. Ancak, öyle çok kuyunun çok değil hatta gerekebilir garanti kullanın.

Sonuç olarak:

Renz KOMBI Comfort fantastik elektrik tarak bağlayıcı bir makine ve kullanarak zevk için bağlı biridir. Bu cihazın mükemmel delme ve arkadaşlarınızın ve patronu etkilemek bağlama kapasiteleri nedeniyle üretkenliğinizi artırabilirsiniz bulacaksınız. Ve de yumruk ve farklı boyutlarda belgeler bağlamak bir aygıtı elde edersiniz. O kadar çok gidiş için olduğundan, Kombi Comfort ofisiniz için bugün almak düşünün.

[url=http://www.servis34.com/]Taksim arcelik servisi[/url]
[url=http://www.servis34.com/tarabya_arcelik_servisi.htm]Tarabya arcelik servisi[/url]
[url=http://www.servis34.com/halkali%20kombi%20servisi.htm]Halkali arcelik servisi[/url]

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder