21 Kasım 2011 Pazartesi

Bazi Essiz Moda Takilari ile Cagdas Bakisinizi tamamlayin

Herkes her zaman ayni eski kiyafetler giyen hasta olur. Zaman gectikce bile bizim favori gorunuyor sonunda yorulur.

Sik bir mucevher parcasi ile gelirken yine eski bir bekleme goz yepyeni bir yolu. Orada inanilmaz kupe, bilezik, kolye ve daha eski giysiler, yeni bir hayat getirecek her turlu vardir. Burada dolap parlaklik saglayacaktir dinamik stilleri birkac ornektir.

Dunya Mucevher Suite Paralari - Para Kolye

Dekolte bir yaka ile baharat kadar basit bir elbise en iyi yolu, buyuk ve kalin bir kolye ile. Bu parlak altin kolye, altin kaplama zincir asili degisik sekil ve boyutlari goz kamastirici sikke vardir.

24 karat altin kaplama sikke, tum dunyada farkli ulkelerden geliyor. Bu kolye elle monte edilmis ve her biri farkli bir sikke vardir. Bu kolye gercekten turunun tek olacagi anlamina gelir.

Ronesans Halkalar - Siyah Oniks Cerceveli

Sevgi ve guzel sanatlar bu dinamik stili ile takdir gosterin. Bu halkanin merkezinde, etkileyici bir inci el degmemis anne icine elle heykel Michelangelo'nun resim "Testa Femminile di Profilo" yorumuyla sunuyor.

Bant yaldizli sterlin yapilir ve halka merkezinde, yalin siyah oniks cerceveli. Bu nefis parca, Avrupa Ronesans ile birlikte antik Roma dusunceleri hakkinda getiriyor.

Atocha Dostluk Halkasi

1622 yilinda geri donus yolunu bir filo 28 gemi, Havana, Kuba, Ispanya baskanliginda bir liman birakti. Bu gemiler, Ispanyol fatihler, Peru, Kolombiya ve Venezuella ne yerli halkin yagmalanmis oldugu inanilmaz zenginlik doluydu.

Ancak, karma, korkunc bir firtina seklinde geri vurdu. Her gemi, okyanusun altinda, yani sira bu gemilere duzenlenen hazineleri batti filo. Bir gemi, Atocha, ele gecirilen mallarin toplu duzenledi.

Bu hazine avcisi Mel Fisher harap gemi kesfedilen 1985 yilina kadar olmaz. Bu tonda altin yuzuk, o gemiye bulundu inanilmaz ogelerden birinin bir kopyasidir. Sallayarak iki eli bir goruntu cevreleyen dort yesil taslari bulunmaktadir. Arkadas, dostluk ve tarihin takdir anlamina Bu hediyeyi verin.

Jackie'nin Inciler

Baskan John F. Kennedy, Jackie Onassis, dul, sadece guclu bir adam ile evli olmaktan cok cok daha unlu oldu. Onun kisisel stil ve guven duygusunu, dunya capinda begeni topladi.

Bu uclu-telli sahte inci kolye aslinda, Jackie Onassis, ozgun ve unutulmaz bir inci kolye dovme kaliplari kullanilarak insa edildi. Orijinal kolye kendisi 211.000 dolarin uzerinde birkac yil once bir muzayedede satildi!

Bu kolye Avrupa taklit inciler ipek kordonlar arasinda el-dugumlu edilmistir. Art-Deco sik bir toka ekstra isilti ve yetenek dokuz Rhinestones sahiptir. Jackie Onassis tarihinin en sik kadin biriydi. Simdi bu harika bir inci kolye gibi iyi bakabilirsiniz.

Michelle Inciler

Tabii ki, Jackie Onassis, onun goz kamastirici bir inci kolye icin unlu tek first lady degildi. Michelle Obama, Resmi Beyaz Saray'da Portre icin goz kamastirici bir cift iplikli inci kolye giydi.

Bu heyecan verici ureme tam Bayan Obama'nin inci gibi gorunuyor. Her inci capi 14mm olcer. Onlar rahat bir gumus sesi ve kristal toka kullanarak boynunuza cinch olacak. Michelle Inciler modern sinif bir dokunus yasayin.

Michelle Rodos Sterling Gumus Pres Kol - Carpe Diem

Filmde "Olu Ozanlar Dernegi", Robin Williams, bir sinirli erkek yatili okulda ilham veren bir ogretmeni oynuyor. O, siir, yani sira fikri sevgi ve takdir etmek onun ogrencilerine "Carpe Diem" Carpe Diem anlamiyla Latince tercume edilir "Gunu yakala."

Bu benzersiz manset bilezik ile gunluk yasami boyunca bu slogani kendinize hatirlatin. Hayat cok kisa zaman kaybetmeyin ve yeni deneyimler deneyin. Eger suphe oldugu zaman, icsel gucunu guclendirmek icin bu bilezik asagi bakabilirsiniz.

El Cazador Birak Kupe

Bu son derece detayli bir kupe, bir unlu gemi enkazi kurtarildi gercek sikke yapilir. 1784 yilinda Louisiana bagli bir Ispanyol gemi, bilinmeyen kosullar nedeniyle batti. Mississippi balikci Jerry Murphy, orada iki yuz yil eski Ispanyol sikkeler bulmak icin onun net cekildiginde bu geminin hazineleri, 1993 yilina kadar kesfedilen degildi!

El Cazador damla kupe bu gercek madeni paralar, 18 karat altin ile aksanli ustalikla hazirlanmis gumus kupe icinde var. El Cazador bu hazineleri ile tarihin bir parcasi Sahibi Siz.

Tum bu goz kamastirici ogeleri her gun ozel hale getirebilirsiniz heyecan verici taki ogelerin sadece birkac ornektir. Taki sik ve cagdas bazi parcalari ile goz renklendirin.

KAYNAK :
samandıra profilo servisi
sarıgazi profilo servisi
sultanbeyli profilo servisi
kayışdağı profilo servisi
maltepe profilo servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder