12 Kasım 2011 Cumartesi

Hali Ve Koltuk Yikamada Guncel Bilgiler

HALI YIKAMA NEDİR ;

Halı yıkamada hedef sonuçlar hav aralarına nüfus etmiş kir, toz, bakteri… vb tüm etkenlerin yüzeye çıkarılıp atılması, mümkün olduğunca lekelerin yok edilmesi gerekli parlaklığın ve hijyenin sağlanması, sağlıklı yaşama uygun hale getirilmesi olarak özetlenebilir.
Halı silindiği zaman içerisinde bulunan kir, toz ve havlar tamamıyla çıkarılıp atılmak suretiyle temizlenmek yerine halının dibine itilir. Böylece yüzey temiz gibi görünse de, bütün maddeler halının hav aralarında kaldığı için geçici ve yüzeysel bir temizlik yapılmış olur.
Oysa sulu sistem halı yıkama Türk kadının geleneksel temizlik anlayışında beklentilerini tam anlamıyla karşılayan yegâne sistemdir. Fırçalama ile gevşetilen kirler gelberi ve diğer yöntemlerle suyun eşsiz oksijen ve alıp götürme gücü ile doğru yapıldığı taktirde mükemmel bir sonuç sağlar.

Koltuk ve kanepe Yıkama işlemi Nasıl Yapılır

*Yüksek vakum gücüne sahip eğitimli profesyonel ekip uygulaması ile eşya üzerindeki toz ve kalıntıların temizliği yapılır.
*Ürün özelliklerine göre şampuan ve kimyasal seçilerek yıkama şekli belirlenir.
*Yapılan özel karışımlı su vasıtası ile eşya uzerine uygulanır ve belirli bir süre geçmesi beklenilir…Bu işlem süresince sadece inatçı lekeler kalır
*Kalan İnatçı lekeler ekibimiz tarafından belirlenen uygun kimyasallarla temizlenir…Bu işlem profesyonel ve alanında uzmanlaşmış ekip işi olduğu unutulmamalıdır yapılacak yanlış bir işlem geri donulmesi zor hasarlar verebilir…
*Leke üzerine uygun yapıya sahip fırçayla uygulama yapılarak kalıntıları temızlenır…
*Son işlem işlem olarak yuksek vakum gücü sağlayan aletlerimiz vasıtasıyla temiz su uygulanarak durulama işlemi yapılır…Bu sayede deterjan kalıntıları temizlenmiş olur.
*Havayla direk teması olan bir ortamda kurutulma işlemine tabı tutulur.

Halı Yıkama Şampuanı Ve Özellikleri

Halı yıkama şampuanı, halı, kilim ve halı flex yıkamada kullanılmak için üretilen bir çeşit halı şampuanıdır. Bildiğiniz gibi piyasada satılan birçok halı yıkama şampuanı vardır. Halı yıkama firmaları tarafından halıdaki kir, toz ve diğer kirli maddeleri uzaklaştırabilmek için bol köpüklü ve temizleme yanı güçlü halı yıkama şampuanlarının tercih edilmesindeki tek sebep de budur.Halı yıkama şampuanı seçiminde dikkat etmemi gereken şampuan içindeki sodyum loril sülfat kimyasalının şampuan içinde olduğunun bilinmesidir. Ayrıca bazı şampuan üreticileri, halı yıkama şampuanı içeriğinde, saç yıkama şampuanı içeriğinde bulunan bazı maddelerden de yararlanmaktadırlar.

Halı Yıkama Fiyatları Üzerinde Şampuanın Etkisi

Halı yıkama fiyatları, birçok etkenden dolayı etkilenir ve bu etkenlerden en önemlisi halı yıkama şampuanı kullanımıdır.Doğal özlü ve kaliteli halı yıkama şampuanı kullanan fabrikaların halı yıkama fiyatları, halı yıkarken az dozda ve ucuz şampuan kullanan firmaların halı yıkama fiyatları ile kıyaslandığında daha yüksek kalmaktadır. Düşük kalite ve düşük halı yıkama fiyatları prensipleriyle çalışan halı yıkama firmalarından birini tercih ettiğinizde, halınızın tam olarak temizlenmeyeceğini de en baştan kabul etmiş olduğunuzu bilmenizi isteriz. Sonuç olarak ne kadar sağlığımızı tehdit eden bileşenleri belli olmayan kimyasal şampuanlar kullanırsak bir okadar büyük tehlikelere maruz kalabiliriz.

Ankara hali yikama
koltuk yikama ankara
batikent koltuk yikama
etimesgut hali yikama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder