3 Kasım 2011 Perşembe

İndesit Yikama Makinasi alirken

El süreç boyunca gitmek olsaydı çamaşırhane yapmak sıkıcı ve zaman alıcı bir görev olacaktır. Tabii ki bir çamaşır makinesi, mümkün olan en verimli şekilde görev kavrar. Çok temiz pırıl bir elbise almak için gerekli tüm hareketleri, ve en az su ile gidiyor! Günümüz pazar ekranda çoğu düşük hacimlerde su tüketimi ve enerji tasarrufu sağlayan yeni makineler, teknolojisinin sunabildiği en son özellikleri içermektedir. Farklı seçenekler ve yapılandırmaları ile çok sayıda yeni model vardır. Çevresinde alışveriş sırasında farklı marka kontrol ettiğinizden emin olun. Bosch ev aletleri saygın bir isim ve bir dizi ev aletleri, özellikle çamaşır makinelerinde yüksek performans standartları ile ilgili olan tavizsiz duruşu ile ünlüdür.

Bosch hakkında daha fazla

Almanya'da 1886 yılında kurulan Bosch, dünyada yaklaşık 50 ülke arasında yan kuruluşları ve bağlı şirketleri aracılığıyla ürünlerini teşvik etmiştir. Şirketin uygun maliyetli bir şekilde, rekabet olduğu üretim sektörlerinde tüm üstün performans sağlamayı amaçlamaktadır. Kalite ve güvenilirlik odaklı iken, Bosch çamaşır makineleri, dikkatle tasarlanmış modellerde en zorlu özelliklerini karşılamak üzere yapılandırılmış. Bosch'un yüksek verim çamaşır makinesi serisi, böylece uzun vadede para için değer veren, tüketiciler, su ve elektrik minimal tüketimi mümkün olan en iyi yıkama almak için etkinleştirmek için hedefliyor. Onların ürünler genellikle yüksek tüketici araştırma bulguları ve tüketici dergileri derecelendirilir.

Çamaşır Makinesi için Look ne?

Çamaşır makineleri, işlevleri ve gelişmiş özellikleri bir dizi ile gelen modellerde en çok sunan mükemmel şirketler bir dizi olmasına rağmen, temel gereksinimleri için izin veren, hala atılmış işlevsellik bazı ekstra özellikleri ile kullanım kolaylığı en az harcama ile bir iyi, temiz bir yıkayın. Satın almak için bir karar aramak için bazı temel özellikleri vardır.

Ne tür Yükleniyor?

Çamaşır makineleri için ortak olan iki temel yükleme alternatifleri birine karar verebilir: önden yüklemeli veya bir üstten yüklemeli bir model satın almak ister. Bu planlı kullanımı ve alan kullanılabilirliği dayalı olabilir.

a. Ön Yükleme Makineleri: Bu makinenin ön kısmında dairesel bir su geçirmez kapı var. Makine, uygun bir çalışma yüzeyinin altında mutfak veya faydalı odası bulunan olabilir. Önden yüklemeli makineler ise daha az su ve enerji tüketen, daha büyük bir yük kapasitesine sahip ve daha kapsamlı bir yıkama verebilir. Aşağı, eğer zemin üzerinde bulunan yıkama yükleme ve boşaltma aşağı eğmek için ihtiyacınız olacak.

b. Üstten Yüklemeli Makineleri: Bu makine yüklemek veya boşaltmak için fiziksel kolaylaştırarak, üst kısmında bir açılış var. Yük kapasitesi ön yükleme türü, ama süreç daha hızlı çalıştırmak yıkama döngüsü, genellikle kısa olduğunu genellikle çok daha azdır. Önden yüklemeli makineler ile karşılaştırıldığında Bunlar genellikle daha ucuzdur.

Yük Kapasitesi

Bir çamaşır makinesi seçerken, yük kapasitesi makinenin bazı düşünce gerektiren önemli bir yönüdür. 4 kg yük ışığı olarak kabul edilir ve 6 kg bir yük olarak tam boy çamaşır makinesi için ağır tarafında olmanın düşünülmektedir. Iki kişilik bir aile, büyük ailelerin daha yüksek bir yükleme kapasitesine sahip bir makine gerektirebilir düşük yükleme kapasitesine sahip bir makine için tercih edebilirsiniz. En Önden yüklemeli makineler, üstten yüklemeli makineler genellikle yaklaşık 5 kg kadar bir kapasiteye sahip iken, 9 kg kadar yük alabilir.

Devir

Seçtiğiniz makine yüksek dönüş hızları sunuyor ise, bu yüksek hızda spin yeteneği sayesinde, etkin bir kurutma sağlayacaktır. Makine çamaşır yıkama neredeyse kuru çıkıp beklemek bile olabilir. Bu en az 1000 rpm hızında bir makine seçmek için iyi bir fikir olabilir. Dikkate alınması gereken iki türlü dönüş fonksiyonları vardır.

a. Sabit İplik: Düşük maliyetli modeller genellikle, tüm yıkama programları için ortak bir önceden belirlenmiş bir dönüş hızı ile geliyor. Buradan spin fonksiyonu, yıkama döngüsü çalıştırmak için seçtiğiniz program ne olursa olsun, önceden döşenmiş bir hızda çalışır.

b. Değişken Dönüş Hızı: Burada, her yıkama için tambur dönüş hızı sizin tarafınızdan ayarlanmış olabilir. Sizin takdirinize yıkama programı seçin ve giysi doku göre spin hızını ayarlamak, hassas malzemelerin yoğun iplik dayanıklı olmayan herhangi bir özel not alarak.

Programlar

Çamaşır makineleri, farklı programlar, hızlı yıkama programı, yenilemek up programı, ya da ütü azaltılmış bir program gibi bir dizi var. Bazı programlar bile ince giysiler ve yünlü özgüdür, ve bazı makinelerde de bir el yıkama programı olabilir. Hane halkından hane halkı önemli ölçüde değişecektir yıkanabilir malzemelerin uygun programları ile bir makine seçmeniz gerekir.

Sessiz Performans

Operasyon, evinizin herhangi bir odasında yüklenmiş olabilir daha az ya da 'sessiz' çamaşır makineleri; gerçekten Bosch çamaşır makineleri 'sessiz' yıkama yapmak için fırçasız motorlar, askıya pompa motorları ve ses yalıtımı malzemesi. Sıkma devri 70 db altında Makineleri sessiz olarak kabul edilir.

Euro Etiket Sınıflar

Farklı makinelerin performansını karşılaştırmak için, alfabetik AG sınıflandırma kalite, yıkama ve kurutma kalitesi, enerji tüketimi bazında kurulmuş oldu. AAA sınıfı enerji verimliliği, su ve elektrik tüketiminin en yüksek rütbe olan makineler için biraz daha fazla ödemek zorunda kalacak.

Bosch Çamaşır Makineleri

Sizin için seçim süreci kolaylaştırmak için, Bosch, Logixx etiketi altında gelen prim modelleri Excel aralığı gibi ek özellikleri ile basit ve pratik Classixx aralığı ve makineleri, dört kategoriye ayrılır, cihaz yelpazesini ikiye böldü Built-in aralığında gelişmiş özellikleri bir dizi.

İlginç Özellikleri

Ayırt Edici Özellikleri Bosch makineleri ekspres yıkama sistemi, tazelemek programı, yeni bir devrim kurutma, yün kurutma sepeti içerir. Bosch, sürekli olarak, çevrenin korunması için girişimlerde dikkat odaklanarak, ürün inovasyonu çalışır. Onların ürünler aynı zamanda kirliliği en aza indirerek, doğal kaynakların daha düşük miktarlarda tüketmek için tasarlanmıştır. Onlar sürekli yıkama işlemi, su ve enerji tüketimini azaltmak için yeni stratejiler oluşturulması.

Sonuç

Bir çamaşır makinesi seçilmesi, modelleri ve pazarda yapar geniş ürün yelpazesiyle verilen karmaşık bir konu, olabilir, ama anlayışlı alıcı için akıllıca bir yatırım olabilir. , Geniş özelliklere sahip çamaşır makineleri büyük bir birçok marka vardır; düğmeleri çan ve olacak ıslık ödemek için gerek kalmadan temel gereksinimleri ele alınmasını sağlamak için, kendi ihtiyaçlarına ve bütçesine göre bu özellikleri değerlendirmek önemlidir. kullanılmayan kalır.

siemens servisi
beko servisi
aeg servisi
Frigidaire Servisi
White Westinghouse Servisi
General Electric Servisi
altus servisi
regal servisi
siemens servisi
beko servisi
aeg servisi
Frigidaire Servisi
White Westinghouse Servisi
General Electric Servisi
altus servisi
regal servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder