1 Kasım 2011 Salı

Gaz Kombiler Yurtiçi Isıtma ve Bilmeniz Gerekenler 5 Altın Kural Yakıtlı - arcelikbekoservisi-34.com

Arçelik klima servisi


Bazı kurallar oldukça basit, her zaman uygulamak gibi unutulmaya hiç, Altın. Always to be used and referred to simply because they guide us and point out our coordinates and keep us on point, moving in an appropriate direction. Her zaman uygun bir yönde hareket eden, bize rehberlik ve koordinatları gelin ve bizi noktada tutmak için kullanılan ve basitçe için sevk edilmesi.

We suggest that you define your goals, begin searching for the Golden Rules that apply to it. Biz size hedeflerinize tanımlamak için geçerlidir Altın Kuralları aramaya başlar öneririz. Chart your course by these Golden Rules and permit them to steer you to achievement and success. Bu Altın Kuralları ders Grafik ve onlara başarı ve başarı sizi yönlendirmek için izin.

Here are 5 of the best Golden Rules that apply to deciding whether a Combi Boiler would be right for your Gas Fired Domestic Heating. Kombi Yurtiçi Isıtma Yakıtlı, sizin Gaz için doğru olup olmayacağını karar vermek için uygulanan en iyi Altın Kural 5.

Golden Rule # 1, Combination boilers, are commonly known as combi boilers and they are popular for generating hot water on demand to your taps and central heating. Altın Kural # 1, kombi, kombi yaygın olarak bilinen ve musluklar ve merkezi ısıtma talebi üzerine sıcak su üretmek için popüler. Most people choose a combi boiler. Çoğu insan, bir kombi seçin. The key reason why you might like to do this is that it has been common for many years for boilers to provide both water and room heating, but by understanding the terms your plumber will use you will be better able to understand his quotation, and compare value for heating work quotations offered by different plumbers. Bunu yapmak neden önemli nedeni, hem de su ve oda ısıtma sağlamak için kazanları için yıllarca ortak olduğunu, ancak koşullarını anlayarak tesisatçı onun tırnak anlamak için daha rahat bir şekilde kullanın ve karşılaştıracaktır farklı tesisatçılar tarafından sunulan ısıtma çalışma alıntılar için değer. Remember, that if you have a gas supply to your home, using it rather than electricity for heating will be more economical, and obtaining several quotes and comparing them will be the best way to make sure you buy the best value heating system on offer. Unutmayın, sizin evinize bir gaz kaynağı kullanarak ziyade elektrik, ısıtma daha ekonomik olacak ve birkaç teklif alma ve bunları size sunulan en iyi değeri ısıtma sistemi satın emin olmak için en iyi yol olacaktır karşılaştırarak varsa.

Golden Rule # 2, Combi boilers which work as condensing boilers are very efficient, and will save you money over less efficient types, during the life of the boiler. Altın Kural # 2 çok verimli, yoğuşmalı kazan olarak çalışan kombi kazanları ve kazan ömrü boyunca, daha az verimli türleri üzerinde para kazandıracak. You really need to watch out in this area because gas prices are bound to rise further over the next few years. Doğalgaz fiyatlarının önümüzdeki birkaç yıl içinde daha da yükselmesine bağlı, çünkü gerçekten bu alanda dikkat etmeniz gerekir. And, you'll soon find out, if you don't know already, that installing a new boiler is expensive so you need to get it right first time. Ve zaten bilmiyorsanız, yakında bunu ilk seferde doğru almak gerekir, böylece yeni bir kazan yüklemeden pahalı olduğunu, dışarı bulacaksınız.

Golden Rule # 3, Combination condensing boilers give you instant hot water without the need for a cylinder. Altın Kural # 3, Kombine yoğuşmalı kombiler bir silindir için gerek kalmadan anında sıcak su verir. The reason that this is important is because even a well lagged cylinder will still lose some heat, wasting your money when compared with instant use of that hot water. Bu önemli olduğunu, bu sıcak su anında kullanımı ile kıyaslandığında para harcıyorsun, hatta bir de gecikmeli silindir hala bir miktar ısı kaybedecektir çünkü nedeni.

Golden Rule # 4, Combination boilers heat the water you need and deliver it straight to your tap but there is a limit to the amount of water they can deliver at any one time, which is less than the amount an ample sized hot water tank can deliver over a short period. Altın Kural # 4, Kombine kazanları ısı, su ihtiyacı ve dokunun düz sağlar ama, bunlar yeterli büyüklükte bir sıcak su tankı miktarı daha az olan herhangi bir zamanda, sunabilirsiniz su miktarının bir sınırı vardır kısa bir süre içinde teslim. For this reason, combination boilers work best for homes with one bathroom, occupied by single people, couples, or families with one child, as they don't allow multiple showers or baths at the same time. Bu nedenle, kombi, bir banyo, aynı anda birden fazla duş veya banyo izin vermez tek kişi, çiftler veya aileler bir çocuk tarafından işgal evleri için en iyi şekilde çalışır. For a family you might get around this problem by including a hot water tank within a combi boiler system Bir aile için bir kombi sistemi içinde sıcak bir su deposu da dahil olmak üzere, bu sorunun etrafında alabilirsiniz

Golden Rule # 5, In the UK you must buy a high efficiency condensing combi boiler to comply with UK government energy saving regulations. Altın Kural # 5, Birleşik Krallık'ta, İngiltere'de hükümet, enerji tasarrufu sağlayan düzenlemelere uymak kombi yoğunlaşmayan yüksek verimli bir satın almalısınız. You may accomplish this by ensuring that your plumber is aware of this regulation - all good plumber will be. Tüm iyi bir tesisatçı - tesisatçı Bu Yönetmeliğin farkında olduğunu sağlayarak gerçekleştirebiliriz.

The selection of a condensing boiler could be important for you, in a different way though as it means that your boiler will produce a small amount of condensed water when in use, which needs to be discharged to a drain. Kullanımı, bir boşaltma için deşarj olmak için ihtiyacı olan zaman kazan, küçük bir miktar yoğunlaştırılmış su üretecek aracı olarak yoğuşmalı kazan seçim olsa farklı bir şekilde, sizin için önemli olabilir.

This cannot be avoided due to the fact that, in the UK you must buy a high efficiency condensing combi boiler to comply with the energy saving regulations This might entail, in most cases, your plumber or heating installer just adding a short drain pipe, but, this is really critical because doing so, when a drain is not available nearby, could mean that your boiler has to be moved to a new position. Bu, Birleşik Krallık'ta Eğer Bu, beraberinde olabilir çoğu durumda, sizin tesisatçı veya ısıtma yükleyici sadece bir kısa drenaj boru ekleme enerji tasarrufu sağlayan düzenlemelere uymak kombi kazan yoğuşmasız bir yüksek verimliliği almak gerekir ki, aslında nedeniyle kaçınılması ama olması değil. , bunu yapıyor, çünkü bu gerçekten kritik bir drenaj Yakın mevcut değilken, kazan yeni bir konuma taşınmış olması gerektiği anlamına gelebilir.

As you follow these golden rules to decide whether a combi boiler would be right for your gas fired domestic heating, you will find life easier, your progress will become more rapid and your successes more pronounced and frequent. Gaz yakıtlı evsel ısınma için bir kombi sağ olup olmayacağını karar vermek için bu altın kuralları izleyin, size ilerleme daha hızlı olacak, hayatı daha kolay bulacaksınız ve başarıları daha belirgin ve sık sık. If we have helped you be successful we will also have achieved our goal. Eğer başarılı olmak yardımcı varsa, biz de hedefimize ulaştık olacak.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder