4 Kasım 2011 Cuma

Hali Yikamada Devrim

Tüm Halı Yıkama eşit yaratılmıştır

Her şeyden önce, biraz araştırma yapmak gerekir. Mevcut olan farklı modelleri ve perakendeciler içine bakmadan bir araba satın almak istiyorsunuz? Birçok tüketici renk sevdim çünkü gördüm ilk otomobil satın olmaz. Bir araba, pahalı bir yatırım, yaşam tarzınıza ve bütçe, yanı sıra seçenekleri ve garanti uyan ne göre bir araç seçmek için daha fazla araştırma gereklidir. Tıpkı bir otomobil, pahalı bir yatırım olduğunu, bu nedenle de halı. Tüm araba eşit yarattığını biliyoruz. Bazı arabalar, diğerleri sadece orada alacak stil ve performansı ile gitmek istediğiniz yere götürecektir. Ve araba arasında kalite bir fark var gibi, halı temizlik şirketleri arasında bir fark yoktur.

Diğer bir deyişle, en ucuz satın alma, en iyi anlaşma olduğu anlamına gelmez. Tüketiciler, sadece fiyat alımlarını değer bakmak ve olmamalıdır. Halı temizliği hangi yöntemler kullanılır? Süpürge kullanmayın top-of-the-line ekipman ve temizlik çözümleri? Halı temizleme sektörünün tüm alanlarında sertifikalı bilgili bir şirket işe musunuz? Aldığınız hizmetin seviyesi ile memnun değilseniz bir para iade garantisi veriyor musunuz? Bir halı temizlik şirketi bulmak için etrafında çağırırken bu soruları sormalısınız. Eğer yoksa, halı garanti geçersiz bir şans alıyor.

Peki bir halı temizleme şirketi için bakmak gerekir?

1. Şirketin bir kamyona monte ünitesi sıcak su ekstraksiyon yöntemi kullandığından emin olun. Bu büyük halı üreticileri tarafından bir numaralı tavsiye edilen bir yöntem. (Daha fazla bilgi için garanti kontrol edin) kuru kimya gibi herhangi bir başka yöntem, garantiyi geçersiz kılabilir. Sıcak su ekstraksiyonu sadece temizlik daha iyi sonuçlar yapar en derinlemesine temizlik sağlar, aynı zamanda kir halı, zararlı bakteriler, mantarlar, kimyasal maddeler, polen ve tütün artığı temizler. Bazı insanlar, sıcak su, halı zarar inanıyorum, ama bu doğru değildir. Sıcak su ile halı yıkama ve durulama, halının iyice temizleyin. Ne kadar etkilidir karşı sıcak su soğuk su kirli, yağlı yemekler yıkama olurdu?

2. En iyi halı temizlik şirketleri IICRC olarak bilinen Denetim, Temizleme ve Restorasyon Belgelendirme Enstitüsü tarafından onaylanmıştır. Bir halı temizlik şirketi, bu sertifika satın alamazsınız. Halı temizleyicisi, çalışma, tecrübe ve resmi, yazılı sınavları başarıyla tamamlanması aracılığıyla sertifika kazanmak gerekir. IICRC tarafından onaylıdır Temizleyiciler, aslında, bir halı temizleme diploması var. IICRC belgeleyen şirketler için yazılı kimlik bilgileri sağlar. Eğer bir halı temizleyici seçmeden önce, şirketin IICRC belgelendirme yazılı kanıt görmek isteyin. IICRC tarafından onaylı bir halı temizlik şirketi aramak için çağrı 1-800-835-4624 sevk hattı arayabilir veya IICRC Web sitesinde oturum: http://www.iicrc.org.

3. Temizlik şirketi yazılı olarak güvence altına alınmasını sağlamak. Herhangi bir saygın bir şirket, ama ne yazık ki, tüm şirketler olmaz. Etrafında bir halı temizlik şirketi aradığınızda, temizleyici iş memnun değilseniz ne yapacağınızı söyleyin. O sorunu gidermek ya da paranızı iade etmezse, yapabileceğiniz iş sonuçları sizi tatmin edecek şekilde olacağını umuyorum. Onun sonuçlarını garanti temiz bir bularak iyi sonuçlar için umut durdurun.

4. Şirket, lisanslı, gümrüklü ve sigortalı olduğunu doğrulayın. Bir temizlik şirketi işe önce bu kimlik ispatı için sorabilirsiniz. Bir şirket iş yapıyor, çünkü lisanslı ve sigortalı olduğunu farz etmeyin. Bu kimlik bilgilerine sahip olmayan bir şirket Hiring büyük bir risk alıyor.

Temizlik Halı Nefes Kolay

Kurtulmak, kir, leke ve kalıntı olan bir halı halılarınızın temizlenir sahip önemli bir yönüdür. Ama göründüğünden çok daha önemli halı temizleme, sizin ve ailenizin sağlığını etkiler. Açık hava, polen, mantar, bakteri, hava kirliliği, sigara dumanı, egzos ve diğer birçok gibi yüzlerce kimyasallar içerir. Sizin ve aile bireylerinizin evinize geldiğinizde, saçınızı ve cildinizi, giyim ve ayakkabı bu polen, bakteri ve kimyasal maddeler taşır. Şaşırtıcı olmayan bir biçimde, tüm bu kimyasallar, polenler ve bakteriler sizin halı rüzgar. Alerji, astım, amfizem, ya da diğer solunum sorunları varsa, sorunun önemli bir kaynak, halı, polen, mantar, ve kimyasallar olabilir.

Bulabilir, bu zararlı kimyasallar halı almak için bir şirket işe sonra nefes daha kolay olacak. Yani kir kurtulmanın yanı sıra, halı temizlemek için başka bir önemli nedeni, polen, mantar, bakteri, kimyasallar ve tütün dumanı katran ve kalıntı kurtulmak için.

Tutarlılık Anahtar

Şimdi bir halı temizleyicisi ve neden halı temizlenmesi gerekir seçmek için nasıl bilgi ile donanmış olduğunu, bir sonraki soruya ne sıklıkta? Shaw Industries, dünyanın en büyük halı üreticisi, halı profesyonel her 12 ayda bir temizlenmelidir önerir. Çevre Koruma Ajansı (EPA), evde çocuklar, evcil hayvanlar ya da sigara içenler varsa halı daha sık sık temizlenmelidir sahip önerir.
"Halıcılık ve kumaşların temizlenmesi ve bakımının düzgün bina ortamı içinde çeşitli sağlık sorunlarına neden olma potansiyeline sahip," Michael Berry, Çevre Koruma Ajansı (EPA), EPA Çevresel Kriterler ve Değerlendirme Ofisi eski Genel Müdür Yardımcısı söyledi.

Halı Yıkama Ev O'na Davet önce herhangi bir Ask Yedi Sorular
1. Halı temizleme yöntemi kullanmak?
2. Halı temizlemek için kullanabileceğiniz ne tür ekipman?
3. Ekipman benim halı ne temizler?
4. Ne kadar sıklıkla, benim halı temizlenir almalıyım?
5. Hangi eğitim halı temizleme oldu?
6. IICRC tarafından sertifikalı ve bana sertifika gösterecektir musunuz?
7. Işinizi garanti ediyor musunuz?

Yerel Pro Halı Yıkama yerel bir halı temizlik şirketi bulmak için çalışırken, ev sahiplerine yardımcı olmak için tasarlanmış bir web sitesidir. Biz, güvenebileceğiniz bir halı temizlik şirketi bulmak için ne kadar zor olduğunu biliyoruz. Aşağıda, Amerika Birleşik Devletleri boyunca şehirlerde yerel halı temizleme şirketlerinin bir listesini derledik. Ayrıca büyük kupon alanda halı temizleyiciler sunuyor. Biz tüketiciler için kaynakların bir listesini de lekelenme ipuçları, ne bir halı temizlik şirketi seçerken bakmak için, "nasıl" makaleler, evcil hayvan kokusu / leke çıkarma kılavuzu, temizleme talimatları ve daha öncesi ve sonrası da dahil olmak üzere bir araya getirdik. Biz bir halı temizleme şirketi için arama dışarı güçlük ve karışıklık attık. Ayrıca her ay ücretsiz aylık bülten almak için kaydolmak kim ÜCRETSİZ Halı Yıkama Giveaway ev sahipliği yapıyor. Bir tüketici olarak, büyük kupon özellikli sağlayıcıları halı temizlik hizmetleri para kaydetmek için teklif alacaksınız. Bir sonraki yerel profesyonel halı temizleyiciler bulmak için http://www.localprocarpetcleaners.com ziyaret edin.

Milas Hali Yikama
milas koltuk yikama
Ankara cankaya hali yikama
Ankara dikmen hali yikama
Ankara eryaman hali yikama
Ankara etlik hali yikama
Ankara mamak hali yikama
Ankara hali yikama
koltuk yikama ankara
batikent koltuk yikama
etimesgut hali yikama
Hali Yikama
koltuk yikama
cankaya hali yikama
dikmen hali yikama
eryaman hali yikama
etlik hali yikama
mamak hali yikama
Ankara hali yikama
koltuk yikama ankara
batikent koltuk yikama
etimesgut hali yikama

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder