3 Kasım 2011 Perşembe

Camasir makinasinda Yenilikler

Her evin, ev hanimlari kirli camasir yikamada yorucu is yapmaktan buyuk bir yardim saglayan camasir makinesi vardir. En son camasir makineleri, farkli turleri icin yikama anlamina onceden ayarlanmis programlar cesitli turleri ile kullanicilara yardimci olmak en son teknoloji ile entegre edilmistir. Ayrica bu programlarin yikama gerektirir kumas turune gore ayarlanabilir bir secenek vardir. Hemen hemen tum modelleri, en iyi yikama cikis vermek icin, guclu ve etkili bir teknoloji var. Camasir makinesi, iki farkli tip, ustten yuklemeli ve on yukleme turu vardir. Ancak kullanicilarin cogu, kolay yukleme ve bosaltma elbise isi yapan on yukleme turunu tercih ediyor. Bu tur camasir makineleri, makine yikama surecini izlemek uzere yardimci olan bir on cam kapi ile entegre edilmistir. Kullanicilar, yikama islemini tamamlamak icin bazi manuel caba oldugu eski model makinelerde yikama secenekleri sinirlidir.

Ama simdi tam otomatik camasir makineleri, kullanicilari icin istisnai secenekleri ile tasarlanmis piyasada mevcuttur. Makine dahil temel ozellikleri, yikama, durulama, iplik ve kuruma. Bazi makineler, kullanilmayan giysileri tazelemek icin ozellikle on yikama secenekleri saglar. Camasir makineleri mevcuttur Diger cesitli secenekler on yikama, mini yuk tutun durulama, cocuk kilidi ve zaman tasarrufu secenekleri. Bu modelde standart yikama programlari pamuk, hassas, hizli yikama, gecikme zamanlayici, el yikama, yun yikama, durulama degisken, ipek programi ve anti-kirisiklik secenegi baslatmak, otomatik yarim yuk tutun durulayin.

Bir camasir makinesi icin gitmeden once, dikkat edilmesi gereken temel faktorler, yikama secenekleri, donus hizi, gurultu seviyesi, el yikama programi, ve taze programi ve enerji verimliligi birkac soz etmek. Su tuketimi ile birlikte makinenin temel yuk boyutu, kullanicilar, bir camasir makinesi satin alirken konsantre oldugunu iki ana faktor. Tum yikama islemi otomatik camasir makinesi, kumas turleri icin bakim alir.

Camasir makinesi tum bu bakim disinda yapmak icin gercekten zor bir is. Makine uzerinde duzenli kontrol makineleri, camasir makinesi icin duzgun calisan ve uzun omur saglar. Su hortumlari ve yuzey temizleme makine uzun bir hayat vermek icin bir kullanici icin gerekli bazi temel ipuclari. Bu camasir makinesi satin alirken dikkat edilecek ve makine uzun bir hayat vermek icin tam bir rehberlik almak bazi temel gereksinimleri vardir.

üsküdar profilo servisi
kadıköy profilo servisi
İstanbul profilo servisi
caddebostan profilo servisi
ataşehir profilo servisi
acıbadem profilo servisi
samandıra profilo servisi
sarıgazi profilo servisi
sultanbeyli profilo servisi
kayışdağı profilo servisi
maltepe profilo servisi
fındıklı profilo servisi
Ümraniye profilo servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder