24 Ekim 2011 Pazartesi

Kombiyi Nasıl Verimli Tutar

Çoğumuz, biz daha çok kazan hizmet daha para harcamak istiyorum yolları düşünebilirsiniz eminim, ama ne yazık ki gerekli bir kötülük. Profesyoneller her bir hizmet için 12 ay kazan kitap tavsiye ve bir ev sahibi iseniz bu izin her özellik için yasal bir gerekliliktir. Ama hizmet arasında Kazan, mümkün olduğunca güvenli ve verimli olduğundan emin olmak için ne yapabilirim?

1. Karbon monoksit alarmı alın
Hatta evinizde bir duman alarmı olmaması dikkate almayacaklarını söyledi, öyleyse neden o kadar çok insan karbon monoksit zehirlenmesi düşünmek ihmal mi? Karbon monoksit, insanlar ve hayvanlar için toksik olan renksiz, kokusuz ve tatsız bir gaz. Boğulma, baş ağrısı, kusma, baş dönmesi ve grip benzeri semptomlar öncesinde ölüme neden olur. Düşük seviyeli pozlama daha uzun bir süre boyunca, depresyon, konfüzyon ve hafıza kaybına yol açabilir.

Ancak, en az 15 kilo için karbon monoksit alarmı satın alarak karbon monoksit zehirlenmesi aileniz ve kiracıları korumak için ucuz ve kolay. Kazandan gelen sızıntıları çok önemli bir erken uyarı verir, ama aynı zamanda kazan hizmet arasında huzur verir değil sadece.

2. İhtiyacınız olmasa bile, ısıtma koyun
Bu ters geliyor, ama aslında (siz orada olmasanız bile) pahalı sorunları önlemek için yardımcı olabilir, yaz boyunca ayda bir kez ve kış boyunca her gün birkaç saat, 10 dakika boyunca ısıtma koyarak. Serin sıcaklıklarda su boruları genişletmek ve çatlak su neden borular, dondurma neden olabilir kazanı için hareketsizlik Ay, kum ile tıkalı olan hareketli parçaları ve pompalar kadar ele geçirmek için yol açabilir.

3. Kazan eski ise değiştirin
Sık sık "kırdı değil ise, bunu düzeltmek yok" diyerek, bazen bu iyi bir tavsiye olabilir iken, kazan hizmet için geçerli değildir duydum. Eski bir kazan (fazla 10-15 yaşında), uzun vadede sadece onarım için değil, aynı zamanda, enerji faturalarının daha fazla mal olacak. Yeni kazanlar, özellikle "A" verimlilik derecesi veya daha yüksek olanlar, yıllık ısıtma faturası% 40'a kadar tasarruf edebilirsiniz. Energy Saving Trust göre, kazanlar sizin yerine de yeşil kimlik geliştirir tüm yerli CO2 emisyonu% 60 oluşturmaktadır.

4. Ağzını topla
Bulaşık veya çamaşır makinesi, zaman zaman temiz olmadan verimli bir şekilde çalıştırmak için beklemek olmaz ve kazan farklı değildir. Toz ve kir, kazan verimliliği için bir fark yaratabilir, bu yüzden her kazan hizmet arasında silgi ve bir zamanlar üzerinde silin vermek emin olun.

5. Manometre kontrol edin
Büyük bir kazan var ise yeni sürümleri muhtemelen sadece bir tane var ise, birkaç göstergeleri olabilir. Basıncı 12 ile 15 pound arasında bir yerde ölçmelidir su basınç göstergesi, bakmak istiyorum. 30 pound işareti üzerinde göstergesi ise, kazan kapatın ve bir mühendis hemen arayın. Bu seviye, basınç, kazana zarar gösterir ve hatta bazı durumlarda tehlikeli olabilir.

Bayrampaşa kombi servisi

Zeytinburnu kombi servisi

Fatih kombi servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder