24 Ekim 2011 Pazartesi

Doğalgaz Klima

Doğal gaz genellikle körüklüyor ve büyük ticari ve endüstriyel ekipman çalışan araçlar, su, kalorifer binaları, ısıtma, pişirme gıda kullanımı için bilinir. Ayrıca soğutma amaçlı elektrikli alternatifleri ile karşılaştırıldığında önemli ölçüde maliyet tasarrufu ile sıcak havalarda kullanılır.

Doğal gaz klima yeni bir şey değildir. Amerika Birleşik Devletleri'nde, 1930 ve 40'lı yaşlarda doğal gaz soğutma ihtiyaçlarını karşıladı. Elektrik soğutma sadece soğutma pazarına 1960'lı yıllarda tanıtıldı, ancak doğal gaz klima kullanımı hala düşük sermaye maliyeti, iyi bir verim ve çok düşük elektrik oranları nedeniyle büyüdü. 1970'lere gelindiğinde, doğal gaz klima düşerken, elektrikli klima kullanımı arttı ve 1990 yılına kadar, Amerika Birleşik Devletleri tüm klima sadece% 5 doğal gaz yakıtlı oldu. Ancak, birçok elektrikli klimalar ve doğal gaz ile ilgili yanı sıra çevresel konulara tekrar geri resimde, soğutma üzerinde harcama para bilinçli hale gelmektedir.

Son doğal gaz klima teknolojisi önceki teknoloji çok daha fazla gelişmiş olup, bu gün bu eski sistemlerden daha üstün enerji verimliliği sağlar. Doğal gaz klima da tüm boyutları ve büyük ticari veya sanayi tesisleri evlerde hemen hemen her müşteri ihtiyaçlarını karşılamak için çeşitli boyutlarda sunulmaktadır.

Doğal gaz klima ana avantajları çok fazladır. Sadece elektrik sayaç bölgelerine göre daha düşük genel operasyonel maliyetleri; onlar da CFC içermeyen, çevre dostu hale getirir. Ayrıca, mevcut elektrik sistemlerinin kolaylıkla yükseltilebilir ve elektrikli klima pahalı kanıtlamak olabilir kullanımı için uygulanabilir.

Arçelik klima servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder