25 Ekim 2011 Salı

Çamaşır Makineleri Enerji Verimliliği

Eğer her ay aldığınız enerji faturaları hakkında düşünüyor musunuz? Peki, fatura zarfı açtığınızda başını döndürmek yapar tüm bu süre kullanmakta olan çamaşır makinesinin enerji verimliliği düzeyini kontrol etmelisiniz. Çamaşır makinesi, enerji etiketi varsa bu etiketin ne kadar enerji hakkında bilgi verecektir; (kWh birimleri) Cihazınızın tarafından kullanılmaktadır.

Sıcak su kullanımı, ön yük yıkama makineleri daha ucuzdur ama bile biraz pahalı ama enerji tasarrufu ön yük makineleri, aksine daha fazla enerji kullanımı da% 90'ın üzerinde enerji tüketimi ve en üst yük makineleri ve ekler. Çamaşır makineleri ön yük, büyük bir teknenin kapasitesi ile birlikte gelir ve sıkma devri, çamaşır makinelerinde üst yükleyici ile karşılaştırıldığında daha hızlı. Bir çamaşır makinesi spin kapasitesini hızlı ise o zaman da kuruma süresi aşağı kesecek. Daha az miktarda su ve deterjan kullanır. Ayrıca sıcak su yerine soğuk su ile tüketilen enerji seviyesi ve su miktarı ısıtılır az büyük bir fark yaratıyor, makine, enerji tüketimi düşük. Enerji tüketimi tam partiler sık ​​sık yıkanır, büyük ölçüde azaltılmış olur. Ayrıca kullanılan deterjan tipi tüketilen enerji için bir fark yaratıyor. Ön yükleyiciler, enerji ve su tasarruflu oldukları için, giysiler daha az aşınma ve yıpranmaya neden olur. Bir çamaşır makinesi satın alırken dikkate alınması gereken bir diğer önemli şey boyutudur. Çamaşır Makineleri günümüzde farklı boyutlarda gelir ve ihtiyacına göre en uygun olan biri için gitmeli. Bu nedenle daha fazla su ve enerji kullanarak, bir gün içinde birkaç küçük partiler ile sık yıkama yapacak gibi enerji faturalarında tasarruf olmaz daha küçük bir boyutta satın sonuna kadar etmeyin.

Günümüzde, daha iyi teknoloji ve gelişmiş özellikleri ile çamaşır makinelerinde, verimli enerji tasarruflu ve su ve tüketicilerin kendi enerji faturalarını azaltmak yardımcı olacaktır.

Giysiler için bir enerji tasarruflu çamaşır makinesi almak önemlidir, fakat bunun için çok para ödeyen bitmiyor ki emin olur. Akıllı bir alıcı olarak bir çamaşır makinesi, çamaşır makinesi yüksek enerji faturalarını olmayan bir performans, iyi bir performans ile yargılamak için gerekir. Bu yüzden sadece faturalarında tasarruf edilen yararlardan ağır bastığı olmamalıdır pahalı bir cihaz satın almak için dışarı çıkmadan önce, tam bilgi almak akıllıca olacaktır.

Çamaşır Makineleri, farklı tasarımlar, özellikleri, boyut ve renk gelir ve kendi kapasite ve sundukları için bu özelliği bağlı olarak, fiyatlar değişebilir. Ön yük pullar pahalı tarafında biraz ama ön yükleyiciler, enerji tasarruflu ve su tasarrufu modelleri. Şimdi makineler onlara enerji derecelendirme ile birlikte gelen ve belirli bir marka veya bir model satın almaya karar vermeden önce, alıcılar derecelendirme kontrol etmek için izin verecektir. G notları bir ölçekte, A + veya A + + en verimli çamaşır makinesi puan ve kesinlikle alıcılar çekecek. Derece G ise, cihazın en verimli ve enerji tüketiminin yüksek olduğu anlamına gelir. Sadece bu değil, aynı zamanda enerji derecelendirmesi ile, üreticileri de yıkama verimliliği için derecelendirme vermek ve bu nedenle de bir çamaşır makinesi almak için karar vermeden önce kontrol edebilirsiniz. Bu yüzden göz önünde tutarak su-enerji tüketimi, dönüş hızı ve diğer faydalı bilgiler kesinlikle kendinizi enerji tasarruflu çamaşır makinesi alacak.

göztepe siemens servisi
ümraniye siemens servisi
kadıköy siemens servisi

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder